BOOKING

PRESSE PORTRÆT // Fra 2.500

Har du brug for professionelle portrætbilleder, der afspejler din personlighed  og din branche, så er denne løsning til dig. Vi taler om detaljer og forventninger før shootet, så jeg kan sørge for at skabe det udtryk du ønsker.

Sammen afsætter vi mellem 1-2 timer til fotografering på en lokation, vi har aftalt på forhånd. Efterfølgende modtager du 5 redigerede billeder digitalt.  Flere billeder kan tilkøbes for 499 kr. pr. styk.

DET PERSONLIGE PORTRÆT // Fra 3.500

Lad os lege og være kreative sammen! Mit primære mål er at skabe en afslappet og behagelig atmosfære, hvor du kan være dig selv - uanset hvem du er.

Før vores fotosession lægger vi sammen en plan, evt et moodboard, der afspejler dine ønsker om udtryk og lokation. En session varer mellem 3 og 4 timer, og du modtager efterfølgende 10 redigerede billeder, digitalt. Hvis du ønsker flere billeder, kan de tilkøbes for 499 kr. pr. styk.

EMPOWERED SELF LOVE SHOOT

Fotografi kan være transformerende og helende. Jeg tilbyder et trygt space at blive set for hvem du er, på en sårbar, empowering måde. Et shoot, hvor din forbindelse til din krop, din autencitet og din sensualitet, er i fokus.

Før vores fotosession lægger vi sammen en plan, aftaler lokation, og taler om hvor du er henne i din personlige process, og hvad du drømmer om.

Lille pakke

En session varer mellem 1 og 2 timer, og du modtager efterfølgende 10 redigerede billeder, digitalt. Hvis du ønsker flere billeder, kan de tilkøbes for 499 kr. pr. styk.

En session varer mellem 3 og 4 timer, og du modtager efterfølgende 10 redigerede billeder, digitalt. Hvis du ønsker flere billeder, kan de tilkøbes for 499 kr. pr. styk.

GRAVIDITET PHOTOSHOOT // Fra 3.500

Hvis du ønsker nogle minder for den magiske tid og din smukke voksende mave, er der her en mulighed for at foreviggøre det. Fejr din graviditet, din krops evner, og din kommende baby. 

Før vores fotosession lægger vi sammen en plan, aftaler lokation, og taler om hvad du drømmer om. En session varer mellem 3 og 4 timer, og du modtager efterfølgende 10 redigerede billeder, digitalt. Hvis du ønsker flere billeder, kan de tilkøbes for 499 kr. pr. styk.

BRYLLUP - Den Essentielle // Fra 7.500

Få en uforglemmelig oplevelse med Den Essentielle fotopakke, der dækker alle de vigtige øjeblikke.

 • 2-3 timers fotodækning
 • Rådhus/kirke/anden lokation ceremoni-session
 • Portrætter af bryllupsparret samt familieportrætter
 • Ca. 100 professionelt efterbehandlede billeder

BRYLLUP - Den Mindeværdige // Fra 15.000

Oplev en dag fuld af uforglemmelige øjeblikke med Den Mindeværdige fotopakke, der omfatter alt, hvad du behøver for at forevige din store dag.

 • 8 timers fotodækning
 • Brud og brudgom forberedelse
 • Rådhus/kirke/anden lokation ceremoni-session
 • Portrætter af bryllupsparret samt familieportrætter
 • Reception
 • Middag & Fest
 • Ca. 300 professionelt efterbehandlede billeder

VEJLEDENDE Timepris // 1.500.-

Er du usikker på, hvad der passer bedst til dine behov? Er du en nystartet virksomhed, der leder efter et skræddersyet tilbud? Skal du have billeder af alle medarbejdere eller noget helt andet? Er du studerende, eller anden grund til lavindkomst? Så send mig en e-mail, og lad os sammen finde den rette løsning for dig.


Cecilie.jb@gmail.com

Using Format